Tjek hvordan du hurtigst får Danmarks bedste fibernet*

* Loyalty Group. Bedst i test 2012-2018

Med fiberbredbånd fra Fibia får du

Garanteret hastighed. Du får altid den internethastighed, du betaler for – med garanti!
Lige hurtig up- og download. Du får altid den samme stabile hastighed – uanset om du up- eller downloader.
En stabil forbindelse som ikke påvirkes af hverken afstand til nærmeste central, eller naboens internetforbrug.
En fremtidssikret internetforbindelse. Fibernettet har en enormt høj båndbredde. Det betyder at din fiberbredbåndsforbindelse er fremtidssikret mange år fremover.
Danmarks bedste bredbånd. Waoo Fiberbredbånd fra Fibia er af de danske internetkunder igen i år blevet kåret som Danmarks bedste bredbånd*.

*Kilde: Waoo vinder kategorien Produktkvalitet i Loyalty Groups undersøgelse BrancheIndexTM Internet 2019.

Kan jeg få fiber?

Vil du også sikre dig at få adgang til fremtidens internet, kan du indtaste din adresse ovenover og hurtigt se om fibernet er tilgængeligt i dit boligområde i dag. Hvis fibernet desværre ikke er muligt, kan du kontakte en af vores kompetente rådgivere, som vejleder jer i forhold til, hvilke muligheder i har.

Er fibernet ikke kommet til dit område, kan du blive fibernetambassadør, og selv være med til at gøre en forskel ved at skabe tilstrækkelig med tilhængere til fibernet i dit lokalområde.

Vil du gerne vide mere om, hvad du kan få ud af at skifte til fiberbredbånd, har vi samlet en side med nogle af de mange fibernetfordele.

Fibia forsyner Sjælland, Øerne, Østjylland og store dele af København med fremtidens fibernet. Se en liste over områder med fibernet her.

Bedst i test ni år i træk

Vi er stolte af, at Waoo! Fibernet fra Fibia er, af de danske internetkunder, igen i år blevet kåret som Danmarks bedste internet – det er niende år i træk.
I undersøgelsen foretaget af Loyalty Group, vurderer kunderne Waoo højest på parametrene:

  • Mest værdi for pengene
  • Stabilitet
  • Hastighed
  • Loyalitet
  • Image

Hvordan foregår installationen?

Vi har lavet en trin-for-trin-guide, som viser hvordan installationen af fibernet foregår – fra bestilling til du er online.

Læs vores trin-for-trin-guide

Se alle vores internethastigheder

Få et overblik over alle vores lynhurtige og stabile fiberbredbåndsprodukter og find den hastighed, som passer til lige netop dig.

Se vores internethastigheder

Få knivskarpt tv sammen dit fiberbredbånd

Vidste du, at vi også leverer knivskarpt tv over fibernettet? Tv leveret gennem fibernettet sikrer den bedste lyd- og billedkvalitet.

Se alle vores knivskarpe tv-pakker