Fordele med Waoo Forening fra Fibia

Fibia fibernet i foreningen

Masser af valgfrihed

Internet, tv eller telefoni?

Selv om I har en fælles løsning med Waoo Forening, så vælger du selv hvilke produkter, du vil have i netop din bolig. Du kan for eksempel vælge fiberbredbånd både med og uden telefoni og/eller tv.

Waoo Forening tilbyder tv både med og uden tv-boks. Vi har fortsat mange analoge tv-kanaler, så du kan også bruge dit gamle tv, hvis du vil. Du udvider selv din tv-pakke, så den passer til netop dit behov.

Bestem selv
dine tv-oplevelser

Som foreningskunde kan du tilvælge en tv-boks. Med en Waoo TV-boks kan du skræddersy dine tv-oplevelser. Det betyder, at du selv bestemmer, hvad du vil se – og hvornår. Du kan for eksempel se tidligere udsendelser med DR TV, du kan leje film i Waoo Bio eller du kan optage programmer, hvis du har en tv-boks med harddisk. Du kan også sammensætte dine kanaler enkeltvis, præcis som du vil.

Se vores Frit Valg Kanaler og Pakker
Altid fuld hastighed

Din forbindelse
og kun din

Fiberbredbånd har den store fordel, at det ikke påvirkes af skove, bakker og høje bygninger. Samtidig er du også sikker på, at forbindelsen ikke påvirkes af andre brugere eller afstanden til en central.

Det vil sige, at du ikke skal dele din forbindelse med andre, og hastigheden er den samme - uanset hvor du bor.

Book et møde

og hør mere om fibernet til din forening

 

Book et møde

Fremtidssikring af
din bolig og forening

Fibernettet er med til at fremtidssikre din bolig - og bidrager dermed positivt til værdien af den. Høje hastigheder er allerede i dag et vigtigt parameter for mange, som er på udkig efter ny bolig.

Med fibernet fra Fibia skal du aldrig spekulere på, om du har kapacitet og hastighed nok til fremtiden - for det har du!

Fordelagtige
foreningspriser

Når din forening indgår en aftale med Fibia får I mængderabat og dermed Waoo til en lavere pris. Fordi I er flere om at købe produkter, laver vi en unik løsning til netop jeres forening, så I får glæde af fordelene ved Waoo til en ekstra god pris.

Læs mere om foreningsaftaler