Hvorfor vælge Waoo Forening fra Fibia?

Fibia er eksperter i forening

Din forening får tilknyttet sin egen personlige rådgiver. Rådgiveren guider jer gennem forløbet, og sørger for at løsningen bliver skræddersyet til jeres behov.

Nyt netværk i ejendommen

Vælger du fibernet fra Fibia til din forening, sørger vi for at installere helt nyt fibernetværk i hele ejendommen.

Vi lægger et fiberkabel helt ind i hver enkelt lejlighed, så alle beboere er sikker på at få lynhurtigt internet med hastighedsgaranti.

Fordelagtige foreningspriser

Vælg mellem en kollektiv eller en individuel aftale, og find den perfekte løsning til din boligforening.

Vælg mellem to fleksible aftaler

Kollektiv aftale

En nem og fleksibel løsning, hvor beboerne selv vælger, hvilke produkter de vil have - det gælder fiberbredbånd, TV og/eller telefoni. Den kollektive aftale betyder, at beboerne i foreningen betaler et fast beløb pr. måned via huslejen. Beløbet kan beboerne bruge på netop de produkter, som de ønsker. Bestiller beboerne for mere pr. måned end beløbet fra den kollektive aftale, betaler beboerne restbeløbet direkte til Fibia.

Individuel aftale

Vælger foreningen en aftale på individuelle vilkår, kan du som beboer vælge de samme attraktive produkter, og du opnår samme valgfrihed - altså har du også her mulighed for at vælge internet uden af vælge tv.

Betalingen for produkter afregnes ikke over huslejen - hver beboer afregner direkte med Fibia. Det betyder, at den enkelte beboer ikke er forpligtet til at vælge Fibia som udbyder. Dog er priserne lidt højere end med en kollektiv aftale.

Seks gode grunde til at vælge Waoo Forening

Internet, tv eller telefoni?

Selv om I har en fælles løsning med Waoo Forening, så vælger du selv hvilke produkter, du vil have i netop din bolig. Du kan for eksempel vælge fiberbredbånd både med og uden telefoni og/eller tv.

Waoo giver dig hastighedsgaranti

Vi giver dig hastighedsgaranti på dit fiberbredbånd. Dermed er du sikker på, at du – som minimum – altid får den bestilte hastighed på dit fiberbredbånd.

Tv-muligheder til alle

Waoo Forening tilbyder tv både med og uden tv-boks. Vi har fortsat mange analoge tv-kanaler, så du kan også bruge dit gamle tv, hvis du vil. Du udvider selv din tv-pakke, så den passer til netop dit behov.

Kabel-tv til landets største foreninger

Waoo leverer kabel-tv via fibernet til nogle af landets største almene boligselskaber. Vi har både aftaler med mindre foreninger med få lejligheder, men også med større foreninger der har op til 3.000 lejligheder. Flere boligselskaber har allerede valgt Waoo:

Dansk Almennyttigt Boligselskab (DAB)
Arbejdernes Andels Boligforening (AAB)
Boligselskabet VIBO
Boligselskabet AKB
Lejerbo
Domea 
KAB

Bestem selv dine tv-oplevelser

Med en Waoo TV-boks kan du skræddersy dine tv-oplevelser. Det betyder, at du selv bestemmer, hvad du vil se – og hvornår. Du kan for eksempel se tidligere udsendelser med DR TV, du kan leje film i Waoo Bio eller du kan optage programmer, hvis du har en tv-boks med harddisk. Du kan også sammensætte dine kanaler enkeltvis, præcis som du vil.

Plads nok – både i dag og i morgen

Fiberbredbånd er en fremtidssikker løsning med masser af plads til kommunikation og underholdning. Du har samme høje hastighed, når du uploader og downloader. En fordel, hvis du for eksempel lægger billeder eller videoer på nettet, bruger Skype eller spiller spil online. Hvis du arbejder hjemmefra, har du masser af kapacitet til ubesværet at gå på fællesdrev eller downloade store dokumenter.

Book et møde

og hør mere om fibernet til din forening

 

Book et møde