Waoo Fiber

Vælg imellem fire fiberpakker

Hastigheder til alle behov

Med Waoo Forening fra Fibia kan du altid finde en hastighed, som passer til netop dit behov. Ligemeget om du kun bruger nettet til at tjekke e-mails og læse nyheder, eller om du bruger det til at streame masser af film og serier, og arbejde hjemmefra - så kan du altid få den helt rigtige hastighed.

Vores seks stabile hastigheder giver dig Danmarks bedste bredbåndsoplevelse - uanset hvad du vælger.

Du får altid fuld hastighed

Hos Waoo får du hastighedsgaranti på din internetforbindelse. Det betyder, at du som minimum altid får den hastighed på dit fiberbredbånd, som du har bestilt. Og som den eneste internetudbyder gælder garantien også, selvom du samtidig bruger forbindelsen til tv.

Up- og download går lige hurtigt

Fiberbredbånd fra Fibia betyder symmetrisk båndbredde. Det vil sige, at du får den samme høje hastighed, når du uploader, som når du downloader. Det er en fordel, når du uploader billeder og videoer, benytter online videosamtaler, som for eksempel Skype eller når dine børn spiller spil på nettet. Har du en hjemmearbejdsdag, hvor du har brug for at uploade filer til et fællesdrev eller downloade store dokumenter, så kan du det hele - uden problemer.

Unikke fordele med Waoo Fiber

Waoo Smart WiFi

Waoo Smart WiFi er vores nye intelligente wi-fi-løsning, der sætter fuld fart på dit hjem. Ud over at du naturligvis kan benytte din computer, mobil og tablet trådløst, sikrer wi-fi-sættet, at du altid får det mest optimale wi-fi-signal – uanset hvor du opholder dig i dit hjem. Med Waoo Smart WiFi kan vi tilbyde en nyudviklet teknisk løsning, som giver wi-fi i hele hjemmet. Så slipper du for at trække kabler rundt i hele boligen, og du kan dermed streame dit tv-signal trådløst.

Læs mere om Waoo Smart WiFi

Sikkerhedspakke

Alle vores fiberpakker indeholder en sikkerhedspakke, der beskytter både Windows PC, Mac og Android tablets og smartphones. Her får du og resten af familien bl.a. antivirus, firewall, sikker færden på netbank og ved onlinehandel samt forældrekontrol. Kan bruges på et ubegrænset antal enheder i din husstand.

Læs mere om sikkerhedspakken

Online harddisk

Med Waoo Fiber kan du få en online harddisk med ekstra plads til dine billeder, videoer eller andre filer, som du vil gemme og have sikkerhed for ikke forsvinder. Få adgang til dine filer på PC eller Mac, iOS og Android telefoner og tablets samt Windows Mobile 8.

Læs mere om Online harddisk

Altid Nyeste Waoo udstyr

Som Waoo Fiber Full kunde har du altid adgang til vores nyeste udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af din Waoo Fiber. Når vi lancerer nyt udstyr som f.eks. nyt wi-fi eller ny tv-boks, får du adgang til dette, så du kan holde dit hjem teknologisk opdateret.

Læs mere her