FÅ ENDNU MERE UD AF DET

SOM KUNDE I FIBIA


Er belastningen på internettet i hjemmet steget, og har du brug for mere hastighed på din fiberforbindelse? Eller vil du have gode råd til, hvordan du kan sammensætte dit eget tv-indhold direkte med fjernbetjeningen? Så læs endelig videre.

Har du behov for en opgradering?

Der er kommet et øget tryk på brugen af internet rundt omkring i de danske hjem. Først og fremmest bliver der streamet på livet løs – og her er det især de unge, der henter tunge filer ned fra nettet. For det andet er mange af familiens medlemmer ofte online samtidig - på computeren, smartphonen og/eller tablet’en. Det stiller krav til kapaciteten på fiberbredbåndet. Heldigvis giver fibernet mulighed for at skrue op for hastigheden, så hvis du har behov for en opgradering, hjælper vi gerne. Hurtigt og enkelt.

Ring til os på 70 29 26 66 eller skriv til os her

Tryk på knappen og få flere kanaler på dit tv

Har du en tv-boks fra Waoo!, kan du sidde hjemme i sofaen og bestille ekstra kanaler til dit tv med få tryk på fjernbetjeningen. Den smarte tv-portal gør det muligt at bestille ekstra kanaler enkeltvist fra kun 10 kr. pr. kanal pr. måned. Du kan også vælge en hel pakke med dine yndlingskanaler til en rigtig god pris. Og det bedste af det hele er, at du kan se de valgte kanaler med det samme!

Hør mere om Frit Valg TV på 70 29 26 66 eller skriv til os her

Ubegrænset underholdning med tv-boksen

Er du til film og tv-serier, kan du også meget hurtigt få adgang til ubegrænset underholdning ved hjælp af din tv-boks og fjernbetjeningen. I Waoo! Bio finder du for eksempel mere end 4.000 film. Og med et abonnement hos NETFLIX til kun 69 kr. pr. måned kan du med de nyeste tv-bokse (Airties 7210 og 7310) se populære serier som for eksempel Breaking Bad, Orange is the New Black, House of Cards og mange flere i super HD-kvalitet på dit tv.

Læs mere om dine muligheder her