HYG MED FILM I JULEN

- OG VIND STOR TV PAKKE


Rabat i Waoo! Bio

Til de stille stunder i julen eller dase-dagene efter nytårsaften kører Waoo! en kampagne med nedsat pris på de vildeste film i Waoo! Bio. Der er film til hele familien, så både de voksne og de små kan blive underholdt. Se f.eks. Rio 2, Peter Plys, The Lego Movie, Edge of Tomorrow, American Hustle, Dallas Buyer's Club, 12 Years a Slave, Robocop 2014 og mange flere. Find kategorien "Julerabat 2014" fra 19. december i Waoo! Bio via waoo.tv.

Fede filmnyheder
The Expendables 3 - stjernespækket action!

Vi er nu nået til den tredje film i Expendables-serien - og skaren af Hollywood-stjerner er igen vokset. Som altid er der garanti for en sjov actionfilm med både de vildeste våben og de vildeste movie-stars.

Flyvemaskiner 2 - en perle af en børnefilm!

Her er garanteret underholdning for de små energibomber, der vil sidde klinet til skærmen for at følge deres favoritfly Dusty fra flyvemaskine-universet. Som redningsflyver kommer han ud på en masse spændende missioner.

Ny Comedy tv-kanal nu også hos Waoo!

Kanalen Comedy Central blev lanceret i Stor TV Pakke i starten af julemåneden. Comedy Central er den eneste 24 timers comedy kanal i Danmark med de sjoveste komedieserier, late night talkshows og det bedste stand-up fra hele verden. Comedy Central er hjem for bl.a. The Daily Show med Jon Stewart, South Park, Workaholics, Key & Peele, Tosh.O og masser af sjov stand-up. Der vises også massevis af kendte comedy klassikere.

Jul på Nickelodeon

SvampeBob og Nickelodeon ønsker alle børn i Danmark en glædelig jul! Hver mandag til fredag i hele december måned kan man se masser af SvampeBob episoder kl. 15.20 på Nickelodeon. På nick.dk kan børnene skrive en hilsen til deres venner og få vist det på skærmen under SvampeBob episoderne! Følg med på Nickelodeon!

Vind Stor TV Pakke - og andre fede præmier

Deltag i Fibias julekonkurrence.