Stream de bedste julefilm på Netflix

Netflix byder på en masse god underholdning – også her i julen. Så hvorfor ikke invitere familien indenfor i stuen til en god julefilm med æbleskiver og gløgg som tilbehør?

Her får du et overblik over 10 af de allerbedste julefilm på Netflix – så din vej til den ultimative julehygge i familiens skød bliver en smule kortere.

Se Netflix direkte på tv-boksen fra Waoo!

Har du en tv-boks fra Waoo!, kan du streame løs fra Netflix - direkte på tv-boksen. Det eneste, det kræver, er, at du har et Netflix-abonnement. 

Læs mere om vores tv-boks og bliv klogere på, hvordan du også kan bestille film direkte i Waoo! Bio, købe Frit Valg-kanaler og se dem med det samme, samt pause og spole i live-tv.

Har du allerede en tv-boks fra Waoo?

Har du allerede en tv-boks fra Waoo!, og vil du gerne vide mere om, hvordan man logger på Netflix, lejer film og meget mere? Så find brugervejledningen til netop din boks på vores vejledningsside.

10 gode julefilm - lige til at streame

Alene hjemme 2
Alene hjemme 2: Glemt i New York

Endnu en gang lykkes det Kevin at blive væk fra resten af sin familie. Mens familien McCallister flyver til Florida, lander det fly, som Kevin kom til at borde i New York. Så Kevin må holde juleferie alene i New York. Med sin fars kreditkort i hånden forvandles storbyen til en legeplads for Kevin. Men det er dog ikke længe, han kommer til at være alene i storbyen.

Polar Expressen
Polar-Ekspressen

Polar-Ekspressen er en fantastisk animationsfilm, der handler om drengen Billy, hvis tro på julen hænger i en tynd tråd, da hele hans familie mener at kane, rensdyr og alfer er noget sludder. Han får dog et noget andet syn på sagen, da han juleaften bliver hentet af det eventyrlige eksprestog: ’Polar-Ekspressen’, som fragter Billy og andre heldige børn til Nordpolen for at besøge julemanden.

A Very Murray Christmas
A Very Murray Christmas

I filmen ses Bill Murray i hovedrollen som sig selv. Han skal optræde ved et stort tv-show, som sendes direkte fra et hotel i New York. Desværre hærges byen af en kæmpe snestorm, hvilket gør Bill Murray nervøs og bekymret for, at ingen vil dukke op. Med lidt held og ihærdighed begynder gæsterne dog at ankomme til the Carlyle hotel og hjælper Murray op i gear ved at synge og danse julen i gang.

Børn uden ledsager
Børn uden ledsager

I denne julefilm sner fem børn inde i en lufthavn på juleaftensdag. Så må tænke kreativt og tage en masse finurlige metoder i brug for at komme hjem til deres familier før juleaften.

Karlas Kabale
Karlas Kabale

Den 10-årige Karla har en kabale, hun skal have til at gå op: Hun vil allerhelst samle sin familie, så alle kan holde jul sammen. Men det er ikke helt nemt, når far og mor er skilt, og man desuden er udstyret med to MEGET irriterende og opfindsomme mindre brødre, der hele tiden laver ballade.

The Fitzgerald Family Christmas
The Fitzgerald Family Christmas

Da faderen, som forlod sin kone og deres børn for 20 år siden meddeler, at han har i sinde at komme hjem til jul, må familiens søskende nu finde ud af en løsning på den komplicerede situation.

Bad Santa
Bad Santa

Bad Santa er en supersjov og underholdende julefilm, hvor den alkoholiserede og lettere groteske julemand både bander, drikker, tisser i bukserne, bager på kvinderne og er totalt ligeglad med dé børn, der står i kø for at fortælle ham om deres juleønsker. Han er nærmest som et døddrukkent rensdyr i en porcelænsbutik og smadrer alt, hvad der er helligt og traditionsbundet omkring julen.

Arthurs Julegaveræs
Arthurs Julegaveræs

Hvordan bærer julemanden sig ad med at dele milliarder af gaver ud til hele verdens børn på én eneste aften?: Med en hær på én million toptrænede nisser og et enormt højteknologisk, superhemmeligt kontrolcenter under isen på Nordpolen! Men pludselig sker der noget uventet, så julemandens søn, Arthur, må tage på en ultravigtig mission.

Krummerne 2: Stakkels Krumme
Krummerne 2: Stakkels Krumme

Vaneforbryderne Ivan og Boris er kommet ud af fængslet og har svoret hævn over Krumme, der var skyld i deres tremmeruskeri. Heldigvis er de to tyveknægte både klodsede og dumme, så der er rigelig tid for Krumme til at lære at ride, holde jul og indgå i Krumborg-familiens kaotiske dagligdag.

12 Dates of Christmas
12 Dates of Christmas

Kate bliver sat sammen med den flotte Miles på en blind date juleaften. Hun får hele 12 chancer til at genopleve daten, så hun kan finde ud af, om Miles skal være den nye mand i hendes liv – eller om hun skal prøve at vinde hendes eks-kæreste, Jack, tilbage.

Kilder: Netflix, Flixfilm, Det Danske Filminstitut, Gucca.dk, Scope.dk.