Wi-fi-forstærker, online back-up, sikkerhedspakke og meget meget mere.

Waoo Smart Wi-Fi

Waoo Smart Wi-Fi sikrer superhurtigt trådløst internet i alle rum. Og det gør wi-fi-løsningen så godt, at den i efteråret vandt den eftertragtede internationale ’Best In-Home Wi-Fi Product’-pris.

Et wi-fi-sæt dækker cirka 140 kvm — har du brug for at dække større områder, kan du tilkøbe flere sæt. Waoo Smart WiFi er inkluderet i Waoo Fiber Extra- og Waoo Fiber Full-abonnementerne. Det kan lejes til de mindre abonnementer for bare 39,- pr. md.

Læs mere om Waoo Smart Wi-Fi her

Online harddisk

Med Waoo kan du også få en online-harddisk med god plads til dine billeder, videoer og andre dyrebare filer, så du sikrer dig, at de ikke pludselig forsvinder. Online-back-up-løsningen ’Chili Cloud’ er inkluderet i Waoo Fiber Extra(25 GB) og Waoo Fiber Full(100 GB), mens den kan tilkøbes i de mindre abonnementer. Hvis du kommer til at mangle plads, kan din online-harddisk opgraderes med 100 GB for 39,- pr. md. eller 1.000 GB for 109,- pr. md.

Læs mere om Chili Cloud her

Sikkerhedspakke

Alle fibernetabonnementer indeholder en sikkerhedspakke, der beskytter både Windows-PC og Mac samt Android-tablets og -smartphones. Her får du og resten af familien bl.a. antivirus, firewall, forældrekontrol plus sikkerhed ved køb på nettet og brug af netbank. Og sikkerhedspakken kan bruges på et ubegrænset antal enheder i din husstand.

Læs mere om sikkerhedspakken her

Tid til en opgradering?

Hvis du går med overvejelser om at få en endnu hurtigere internetforbindelse i dit hjem eller sommerhus og samtidig ønsker at supplere den med nogle værdifulde services og produkter, så læs om vores forskellige abonnementer her.

Danmarks første 4K tv-kanal

Med lanceringen af live-sportskanalen Viasat Ultra-HD blev vi de første i Danmark, der gav vores tv-kunder mulighed for at opleve den ultrahøje 4K/Ultra-HD billedkvalitet. Billedkvaliteten er fire gange så høj som full-HD, så når du ser 4K føles det nærmest som om, at du selv står midt på fodboldbanen i Champions League eller på isen i NHL. Viasat Ultra-HD er med i Viasat Sport og ’Viasat Total’-tv-pakkerne.

Du kan læse mere om Viasat Ultra-HD her 

eSportsTV

I 2016 kunne vi også introducere vores tv-kunder for kanalen eSportsTV, som i døgnets 24 timer viser cremen af cremen inden for eSport. Kort fortalt er eSport en sportsdisciplin, hvor deltagerne udfordrer hinanden i computerspil på nettet — på samme måde som udøvere af fodbold, håndbold og badminton konkurrerer i den fysiske verden. eSportsTV er en del af den store tv-pakke og kan købes som Frit Valg-kanal til de andre tv-pakker.

Du kan læse mere om eSportsTV her

Waoo Web TV blev endnu mere mobil

I løbet af året kunne du som tv-kunde glæde dig over, at du nu også kan opleve Waoo Web TV på iPhone og Android-enheder. Det betyder, at du nu kan se stort set alle dé kanaler, som er inkluderet i din tv-pakke, på både computer og de fleste mobile platforme. Selvom du ikke har tv i sommerhuset, kan du stadig nyde dine tv-kanaler, hvis vejret ikke er til lange gåture og havearbejde.

Vælg en tv-pakke fra Waoo

Hvis du kunne tænke dig at få én på opleveren med vores mange gode tv-underholdningsløsninger, kan du supplere din fibernetforbindelse med en tv-pakkefra Waoo.

Du kan læse om vores tv-pakker her

Tjek om du kan få fibernet

Bliv klogere på fibernettets fordele og tjek om du kan få fiber på din adresse.

Tjek om du kan få fiber

Se vores kampagnetilbud

Vi har masser af gode kampagnetilbud lige nu. 

Se vores kampagnetilbud