Der findes masser af sjove apps, der kan hjælpe de små skolebørn med at lære dansk og matematik på en sjov måde. Vi har samlet nogle af dem her.
Leo og Mona - læsesjov

Leo og Mona er to børn, der eksperimenterer med lyde, bogstaver og ord. App'en er til begynderlæseren, og den er sjov for børnene med mange opgaver og forskellige sværhedsgrader, som de kan arbejde med.

Hent den her til iOS.

Lær klokken

Er det på tide at barnet får en bedre fornemmelse for tid og klokken, så er der sjov læring i denne app. Gennem historier med en struds i centrum, skal børnene løse opgaver, hvor tiden er en afgørende faktor. 

Hent den her til iOS eller Android.

Slice Fractions

Slice Fractions er en virkelig god app til brøk- og delingsregning. Barnet skal hjælpe den lille Mammut med at komme frem, men først er der forskellige forhindringer, der ligger på deres vej.

Hent den her til iOS eller Android.

Knæk læsekoden

Er en app til at lære at skrive bogstaver, kende forskel på vokaler og konsonanter og høre hvert bogstavs lyd. Super og seriøs læringsapp til den første daglige læsetræning.  

Hent den her til iOS.

Abe Matematik

Barnet skal kæmpe mod den onde abe, og det er kun matematikken, der hjælper. På en rejse med matematikken som våben lærer børnene om plus, minus, gange og dividere på en rigtig sjov måde.

Hent den her til iOS.

Pili Pop English

Med Pili Pop kan barnet øve sig i engelske hverdagsgloser gennem sjove lege og udfordringer. 

Hent den her til iOS eller Android.

Se om du kan få lynhurtigt fibernet

 

Prøv vores fibertjekker