Håndboldherrerne trækker i de røde bluser med Waoo-logoet på ærmet og kæmper mod Chile, Tunesien, Saudi Arabien, Østrig og Norge i gruppespillet ved VM, og alle kampene kan ses på tv. TV2 og DR har fordelt alle VM-kampene mellem sig, så du har masser af muligheder for at se alle holdene i aktion. Også når de danske herrer forhåbentligt klarer den videre til mellemrunden og medaljekampene.

Se med på Waoo Web TV

Som tv-kunde hos os har du også adgang til Waoo Web TV, hvor du kan se stort set alle dé kanaler, som er inkluderet i din tv-pakke. Det betyder, at du ikke behøver nøjes med at få de store film-, serie- og sportoplevelser kun på fjernsynet, men også kan nyde dem på computeren, telefonen eller tableten.

Du kan hente Waoo Web TV-apps her:

iPhone
iPad
Android

Mange muligheder med tv-boksen

På din tv-boks har du adgang til en række smarte funktioner, som giver dig de bedste betingelser for en masse gode håndboldoplevelser. Vi har samlet lidt information om tv-boksen her.

Cloud Record

Med Cloud Record har du muligheden for at optage programmer helt uden, at det koster ekstra. Så selvom du har andre planer, kan du stadig se håndboldkampene, når det passer - men pas på med at tjekke nyhederne, hvis du ikke vil kende resultatet på forhånd. 

Se videoguiden til Cloud Record
Trådløst tv

Vores tv-boks er desuden skræddersyet til det trådløse hjem. Tv-boksen kan ved hjælp af Waoo Smart WiFi tilsluttes trådløst. På den måde undgår du at trække kabler rundt i huset, da tv-signalet sendes trådløst til tv-boksen. 

Er det ikke nok med én enkelt tv-boks, så har du muligheden for enten at leje eller købe en ekstra. Du kan også opgradere til en 4K-boks.

Læs mere om boksene
Så mange muligheder

Du har mulighed for både at pause din afspilning, du kan starte forfra, hvis du ikke lige fik begyndelsen med. Hvis det er mindre end 48 timer siden, at udsendelsen blev sendt, kan du også finde den i tv-arkivet, og du har direkte adgang til bl.a. Netflix og YouTube fra din boks. 

Når håndboldkampen så er færdig kan du finde en god film i Waoo Bio. 

Find mere