Få 3 mdr. Waoo Fiber abonnement
i dit nye hjem for 0 kr.

Danmarks bedste internet nu for 10. år i træk

Vi er glade for og stolte af at kunne sige, at Waoo nu for 10. år i træk er blevet kåret af forbrugerne som Danmarks bedste internetselskab*

Det betyder, at Waoo for 10. år kan kalde sig for leverandør af Danmarks bedste internet til Danmarks mest tilfredse og loyale kunder. Vi vil selvfølgelig fortsat arbejde hårdt for at leve op til den fornemme hæder og blive ved med at gøre din digitale verden endnu nemmere, hurtigere, sjovere og rigere.

* Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2021

Skal vi ringe dig op?

Vil du gerne have, at vi ringer dig op, så bare udfyld navn og telefon her:

*Tilbuddet forudsætter, at Fibia P/S kan levere fibernet på din nye adresse. Bindingsperioden er 6 mdr. Tilbuddet gælder 3 mdr. Waoo Fiber abonnement til 0,- på den valgte hastighed til en værdi af op til 1.467 kr. Priseksempel: Din pris i 6 mdr. 1.567,- for Waoo Fiber Full 1000/1000 Mbit/s til 489 kr. pr. md. (3x0,- + 3x489,-) og bokshåndtering 99,- (engangsbeløb). Hertil kommer tilslutning til fibernettet (engangsbeløb), prisen kan variere afhængigt af, hvor du bor. Se din aktuelle tilslutningspris på fibia.dk/fiber. Bemærk, tilslutning til fibernettet er fradragsberettiget i henhold til Skats regler for BoligJobordningen.